Werken bij

Opleiding

Triage is topsport. Om goede prestaties te kunnen leveren is het van (levens-)belang dat onze professionals goed opgeleid zijn en voortdurend scherp blijven in hun werk.

Als je bij Huisartsenposten West-Brabant in dienst komt als triagist, wordt er gestart met een stevig opleidingstraject. Dit traject bestaat uit een aantal medisch inhoudelijke trainingen, communicatietrainingen, training-on-the-job, coachingsgesprekken (inclusief beluisteren van gesprekken) en e-learnings.

Na het behalen van de landelijke kennistoets en een voldoende beoordeling van gesprekken en je competenties, word je voorgedragen voor het landelijke diploma van Triagist. Uiterlijk 2 jaar na je indiensttreding moet je dit diploma behaald hebben.

Het nieuwe scholingsaanbod 2019-2020 Dies Nox

Het scholingsjaar 2018-2019 is voorbij en het nieuwe scholingsjaar staat alweer voor de deur. Hopelijk hebben jullie hier weer net zo’n zin in als wij, want er staan weer mooie nascholingen op stapel voor alle doktersassistenten, triagisten, verzorgenden en verpleegkundigen! Ook in het komende jaar worden alle nascholingen verzorgd door enthousiaste en deskundige huisartsen en trainers uit West-Brabant en dat is iets waar we trots op zijn. Er is weer een gevarieerd programma samengesteld met zeer interessante onderwerpen, waar je in je werk dagelijks mee te maken krijgt. Naast de nascholingen in de avonden is het ook mogelijk om opgeleid te worden tot triagist in de dagpraktijk of tot Spreekuur Ondersteuner Huisarts. Deze laatste opleiding is zeer goed gewaardeerd door de deelnemers en is van toegevoegde waarde voor de gehele praktijk. Een aanrader dus! Wij hopen weer op jullie enthousiasme en deelname. De eerste training start al in september, dus schrijf je snel in!

Wil je een training over een onderwerp dat je er niet bij ziet staan? Neem gerust contact met ons op en wij maken de training voor je op maat.

Voor meer informatie en inschrijvingen ga je naar de website of download de brochure.

 
Bij beroerte of levensgevaar 112 Moet ik naar de dokter Thuisarts Herken een hartaanval