Werken bij

Wij zijn regelmatig op zoek naar zorgprofessionals die in wisselende diensten in een collegiaal en professioneel team willen werken én naar ondersteunend personeel voor het centraal kantoor in Etten-Leur.

Ben jij die enthousiaste medewerker met een warm hart voor de zorg? Dan zijn wij met spoed op zoek naar jou!

Bij Huisartsenposten West-Brabant verzorgen triagisten, huisartsen, chauffeurs en ondersteunende medewerkers de spoedeisende hulp in avond-, nacht- en weekenddiensten aan patiënten van 240 aangesloten huisartsen. We doen dat vanuit onze locaties in Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur en Roosendaal.

Op dit moment hebben wij een vacature voor:

Vacature Triagisten (Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur en Breda)

Benieuwd wat het werken bij huisartsenposten West-Brabant zo leuk maakt? De gevarieerde werkzaamheden, de uiteenlopende hulpvragen van patiënten, de opleidingsmogelijkheden die we bieden en de prima werksfeer zijn maar enkele van de redenen die onze medewerkers noemen.

Lijkt het je leuk om bij Stichting Huisartsenposten West-Brabant te werken? Wij zien je sollicitatie graag tegemoet via het e-mail adres: sollicitaties@hapwestbrabant.nl. Liever eerst nog wat informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O: 088-7763381.

 
Bij beroerte of levensgevaar 112 Moet ik naar de dokter Thuisarts Herken een hartaanval