Werken bij

Opleiding

Triage is topsport. Om goede prestaties te kunnen leveren is het van (levens-)belang dat onze professionals goed opgeleid zijn en voortdurend scherp blijven in hun werk.

Als je bij Huisartsenposten West-Brabant in dienst komt als triagist, wordt er gestart met een stevig opleidingstraject. Dit traject bestaat uit een aantal medisch inhoudelijke trainingen, communicatietrainingen, training-on-the-job, coachingsgesprekken (inclusief beluisteren van gesprekken) en e-learnings.

Na het behalen van de landelijke kennistoets en een voldoende beoordeling van gesprekken en je competenties, word je voorgedragen voor het landelijke diploma van Triagist. Uiterlijk 2 jaar na je indiensttreding moet je dit diploma behaald hebben.

Het scholingsjaar 2019-2020 is alweer aan de 2de fase begonnen. Vanaf januari tot en met juni staan er maar liefst 30 scholingen gepland voor doktersassistenten, triagisten, verzorgenden en verpleegkundigen! Er is ook voor deze periode een gevarieerd programma beschikbaar met zeer interessante onderwerpen, waar je tijdens je werk dagelijks mee te maken krijgt. Naast de nascholingen in de avonden is het ook mogelijk om opgeleid te worden tot triagist in de dagpraktijk of tot Spreekuur Ondersteuner Huisarts. Wij hopen ook voor deze 2de fase op jullie enthousiasme en deelname. Wil je een training over een onderwerp dat je er niet bij ziet staan? Neem gerust contact met ons op en wij maken de training voor je op maat.

Zien we jou binnenkort? Schrijf je snel in via de DiesNox website!

Voor meer informatie en inschrijvingen ga je naar de website of download de brochure.

 
Bij beroerte of levensgevaar 112 Moet ik naar de dokter Thuisarts Herken een hartaanval